درباره نشریه

مجله مطالعات روان‌شناسی صنعتی و سازمانی

مجله مطالعات روان‌شناسی صنعتی و سازمانی به موجب قانون مطبوعات، پروانه انتشار به شماره 21261/92 در تاریخ 11/08/92 توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت و صادر شده است. این مجله یک دوفصلنامه با دسترسی آزاد است که به صورت چاپی و الکترونیکی توسط دانشگاه شهید چمران اهواز منتشر می‌شود. این مجله از مقالات علمی- پژوهشی با کیفیت بالا از سوی نویسندگان سراسر جهان استقبال می‌نماید. تمامی مقالات به روش داوری بسته مطرح می‌شوند. مجله مطالعات روان‌شناسی صنعتی و سازمانی دانشگاه شهید چمران اهواز با استفاده ازنرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی (سمیم نور) در روند بررسی خود برای تشخیص اصالت مقالات ارسالی بهره می‌گیرد.

انواع مقالات پذیرفته شده عبارتند از:

مقالات پژوهشی کمی

شاپا چاپی: 3917-2588

شاپا آنلاین: 6339-2588

Open Access Statement:

Journal of Psychological Achievements is committed to immediate and real open access for academic work. All the original articles, technical briefs and review papers published in this journal are free to access immediately from the date of publication. There are no author charges (commonly known as APCs) prior to publication, and no charge for any reader to download articles and reviews for their own scholarly use

.

License Agreement:

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License

هزینه پذیرش نهایی:

توجه داشته باشید که دانشگاه شهید چمران اهواز ناشر مجله مطالعات روان‌شناسی صنعتی و سازمانی است و این مجله هیچ‌گونه وجهی برای پذیرش و چاپ مقالات دریافت نمی‌کند.